De Beestachtigheid van Hamas op 7 Oktober 2023 – nooit vergeten!

Nissim Louk, de vader van Shani Louk, verklaarde op de 76ste Onafhankelijkheidsdag van Israël dat de beruchte foto van het lichaam van zijn dochter de “duisternis” aantoont waarmee Israël wordt geconfronteerd in haar oorlog tegen de terroristische organisatie Hamas.

Een video van Shani’s lichaam dat in Gaza werd tentoongesteld, ging viral in de dagen na het bloedbad van Hamas op 7 oktober. In maart won de AP-foto van terroristen die het lichaam van zijn dochter droegen, genomen door een fotograaf die de terroristen vergezelde tijdens hun inval in Israël op 7 oktober, een prestigieuze fotojournalistiekprijs.

“Deze foto is heel belangrijk omdat deze foto aan de ene kant Shani laat zien – mooi, verbazingwekkend, helder licht voor de wereld, en aan de andere kant zie je deze militanten in de pick-up met machinegeweren die de wereld problemen en pijn brengen en niemand kan deze twee foto’s door elkaar halen,” zei Louk in een interview met de New York Post.

Hij zei dat iedereen die aan zijn of haar identiteit twijfelt en zich afvraagt of zij de goeden of de slechten zijn, naar de foto van Shani’s lichaam zou moeten kijken en dan zouden ze het antwoord op hun vragen weten.

“Je ziet dat Shani het licht is en dat Shani deel uitmaakt van het Joodse volk. Wij zijn het licht. Het andere deel is duisternis. Zij brengen de wereld pijn en lijden en dat is wat er met haar gebeurd is,” zei hij.

 

Dit bericht is geplaatst in Israël, Jodendom. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *