Waarom ik geen christen ben….simpel antwoord

Dit bericht is geplaatst in Discussie. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Waarom ik geen christen ben….simpel antwoord

  1. Jan Luiten schreef:

    Kun je je niet identificeren met het christendom, zoals zich dat in de voorbije eeuwen heeft ontwikkeld? Heeft het christendom je te veel teleurgesteld in zijn doorwerking op de samenleving of in je eigen leven? Die teleurstelling vind je ook bij de charismatici, bij hen zou je het zelfs kritiek kunnen noemen, zij peppen zich op tot ‘meer van de Geest’.
    Hoe zit het toch met die doorwerking van het evangelie in mens en maatschappij. Ik vraag me dat ook vaak af. Dat is een bijbelstudie waard, lijkt me.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *