Thomas van Aquino, Rasjie, Augustinus, Calvijn, Ananias en Saffira – de lange uitzending…

Wat gaan we doen, nu de vakantie bijna ten einde is?

We hebben erover nagedacht, Henneke en ik. In de eerste plaats gaan we natuurlijk door met de uitzendingen van de Bijbelbespreking van de dinsdag, over de Romeinenbrief. Maar de volgende week zal het gaan over de 16 teksten waarmee we het gehele verhaal van de Bijbel wilden voorleggen. De week daarna keren we weer terug naar de Israelologie, d.w.z. hoofdstuk 11 van Paulus’ brief.

koinoniabijbelstudie2.org

Verder gaan we ook met de tien-minuten gesprekjes op KOINONIA LIVE! met een veelheid van onderwerpen. Als u het nog niet wist, u kunt daarvoor zelf met vragen komen via raveen1956@hotmail.com, met in de titel van uw email het woord “Spreaker”. Dan weet u zeker dat het aankomt.

Eénmaal in de week willen we proberen (echt) live te gaan, zoals oorspronkelijk de bedoeling was. Op dit moment denken we dan aan de vrijdagavond, tussen 19.00 en 20.00, maar of en hoe, dat zullen we nog bespreken en het u laten weten. Als u op dat moment inlogt op Spreaker kunt u de live-uitzending volgen (waar van alles mis kan gaan), maar dan kunt u ook meepraten via de “chat”.

In deze (lange) aflevering spreken we over Thomas van Aquino, Rasjie (op een andere site) en Ananias en Saffira, n.a.v. het fraaie artikel van ds. Kees Wesdorp uit Zoetermeer in Confessioneel van 31 mei j.l. Hopelijk zijn we u hiermee van dienst geweest en heeft het u enige zegen gebracht – ook al maken we deze programma’s eigenlijk gewoon omdat we het zelf zo leuk vinden.

Dus: dank voor uw aandacht en hopelijk tot horens…

 

Dit bericht is geplaatst in BIJBELSTUDIE. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *