Groeien in geloof – samenvatting Bijbelstudie – 1 Johannes 2:12-17

Lader Bezig met laden...
EAD logo Duurt het te lang?

Opnieuw laden Laad het document opnieuw
| Open Openen in nieuwe tab

Download

Dit bericht is geplaatst in bijbelbespreking, BIJBELSTUDIE. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Groeien in geloof – samenvatting Bijbelstudie – 1 Johannes 2:12-17

  1. Piet van Weenen schreef:

    Gezien het belang van groei: dat vraagt misschien wel enige organisatie. In de gemeente heeft iedereen er wel een gedachte over dat de predikant daartoe een taak heeft, en de kerkenraad. Maar belangrijk, lijkt me, is ook dat ieder overziet wat hij of zij zelf kan doen. Af en toe iets noteren in schriftje, kan helpen. Ik doe dat zelf, maar zie wel dat ik meer moet doen om het overzichtelijk te houden. Dingen netjes opschrijven is niet mijn sterkste punt. Vandaag las ik over de dagelijks te brengen brandoffers (Num 28): ’s morgens en ’s avonds. Het brandoffer is bij uitstek het beeld van het offer op Golgatha. Dat offer dagelijks tweemaal in herinnering te houden, dus de hele dag en nacht betekenis te laten hebben! Ik schreef het in mijn schriftje. In ieder geval vandaag blijft het wel mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *