De profetie voor 2020 van Mattheus van der Steen

 

Dit bericht is geplaatst in charismania, Charismatische beweging. Bookmark de permalink.

Eén reactie op De profetie voor 2020 van Mattheus van der Steen

  1. Heleen schreef:

    Bedankt voor uw ‘commentaar’ bij de profetie/preek van Mattheus van der Steen. Ik moet vaak lachen om de manier waarop u dit doet. Maar het is natuurlijk heel triest dit alles. Ook zo herkenbaar! In veel charismatische kerken klinkt elk jaar zo’n preek begin van het jaar. De eerste keer dat ik dit meemaakte herinner ik me nog. De voorganger zei “dit wordt een geweldig jaar, waarin zieken genezen en doden zullen opstaan”. Ik (net uit de Hervormde Kerk) keek om me heen en dacht, gelooft iedereen hier dit? Later zei een vriendin “oh, dit hoorden we elk jaar”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *