Apostolisch belijden en de Torah

De verkondiging en andere onderdelen van de dienst in Julianadorp, van 7 juli 2024, waarin ik de apostolische Geloofsbelijdenis laat zingen:Hoe is het mogelijk dat ik de Apostolische Geloofsbelijdenis zing (en laat zingen) in een Christelijke eredienst? Terwijl ik nadrukkelijk afstand nam van het officiele Christendom en mezelf als semi-proseliet (“sebomenos”  in het grieks) positioneren wil? Hieronder mijn verklaring: 

Dit bericht is geplaatst in Autobiografisch, belijden, Verkondiging. Bookmark de permalink.

Eén reactie op Apostolisch belijden en de Torah

 1. At Polhuis schreef:

  Geachte collega,
  Als webmaster van de site karlbarth.nl kwam ik twee podcast tegen over Barths Hoofdsom van de heilige leer. Ik zou deze graag als link op de website opnemen. Hoewel ik de embedded code gebruik, wordt deze door de website geblokkeerd. Daarom mijn vragen:

  – is het toegestaan deze podcast op mijn wenbsite op te nemen?
  – wat is de juiste code?

  Hartelijke groet,

  At Polhuis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *